Regionaal Energie Loket

Het verduurzamen van uw woning zorgt voor veel vragen en uitzoekwerk. Wat is er allemaal mogelijk? Wat is er nodig? Zijn er subsidies waarvoor je in aanmerking komt? En ook niet onbelangrijk: hoe vindt je een betrouwbaar bedrijf voor het uitvoeren van de werkzaamheden?  Het Regionaal Energieloket helpt woningeigenaren in de gemeente met alle vragen rondom duurzaam wonen.

Waar kun je aan denken?

  • Onafhankelijke informatie over zonnepanelen, isolatie en warmte-oplossingen. De technisch adviseurs van Regionaal Energieloket zorgen dat alle belangrijke informatie te vinden is. Duidelijke uitleg, zonder gedoe.
  • Beschikbare subsidies en leningen. Op de website van Regionaal Energieloket vindt je alle informatie op één plek. Zowel subsidies, leningen, nationale regelingen als lokale financieringsmogelijkheden van jouw gemeente.
  • Gratis HuisScan. Doe de HuisScan  en zie in 2 minuten wat voor jouw woning en situatie de mogelijkheden zijn om de energierekening te verlagen.
  • Advies via telefoon of e-mail. Kom je er even niet uit? Dan kun je bellen of mailen met Regionaal Energieloket. Indien nodig kunnen zij je doorverwijzen naar specialisten voor een uitgebreid bouw- en installatietechnisch advies.
  • Vrijblijvend offertes van installateurs. Offertes bij bouw- en installatiebedrijven kunnen via de website worden aangevraagd. Makkelijk, snel en geheel vrijblijvend.

Ook voor Westlanders verstrekt het Regionaal Energieloket onafhankelijk informatie en advies over energiebesparing en mogelijkheden voor particuliere opwek van energie. Zo kun je genieten van een duurzame woning met meer wooncomfort en lagere energielasten. De experts van het Regionaal Energieloket staan voor je klaar via  088-5254110 en de website.