Energiecoaches

Wil je energie besparen en comfortabeler wonen maar weet je niet precies wat de mogelijkheden zijn? Schakel dan één van onze energiecoaches in!

De Westlandse energiecoaches helpen jou graag bij het verduurzamen van jouw koopwoning. In Westland lopen negen energiecoaches rond. Zij doen dit op vrijwillige basis en hebben met succes een cursus afgerond tot energiecoach. Ze beschikken hiermee over de nodige kennis om jou op weg te helpen! De coaches beantwoorden al je vragen over bijvoorbeeld: isoleren, zonnepanelen, beschikbare subsidies en hoe je bewuster met energie omgaat.

Heb je een koopwoning van vóór 1988? Dan kom je  in aanmerking voor een gratis QuickScan van uw woning. Een energiecoach komt dan langs en kijkt naar verschillende onderdelen van de woning. Vervolgens krijg je een adviesrapport met wat je kunt doen om je woning te verduurzamen. Heb je een woning van na 1988? Dan kun je kosteloos een afspraak maken met één van de energiecoaches voor technisch advies. 

Je kunt zelf kiezen met welke energiecoach je een afspraak inplant, via het e-mailadres op zijn of haar pagina.

Informatie:

Het inschakelen van een coach is kosteloos en kan op een moment dat het jou uitkomt. Ook in de avonden of in het weekend! Een energiecoach geeft je onafhankelijk advies en doet geen verkoop. Het advies geeft direct inzicht in de nodige stappen. Met het rapport wat bij de QuickScan hoort krijg je daarnaast inzicht in de bijbehorende kosten, mogelijke energiebesparingen en eventuele subsidies. Je kunt vervolgens op eigen tempo en met je eigen installateurs aan de slag.

naar alle energiecoaches