Kom naar de Kennisavond Isolatie & Inspiratie

Westland Woont Duurzaam organiseert opnieuw kennisavonden over isoleren. Op maandag 13 mei zijn woningeigenaren uit heel Westland om 19:30 welkom bij Bibliotheek ’s-Gravenzande voor de tweede Kennisavond Isolatie & Inspiratie van dit jaar. Een avond vol ideeën en praktische tips om je huis te veranderen in een comfortabele en energiezuinige woning.

Ideeën en tips van de Westlandse Energiecoaches

De avond staat in het teken van het verduurzamen van je eigen woning. Naast een algemene presentatie over isoleren, zijn er ook verschillende thematafels. Hier krijg je informatie van de Westlandse Energiecoaches over bijvoorbeeld dak-, vloer-, gevel- en glasisolatie. En zij vertellen over de voordelen van zonnepanelen en ventilatie. Heb je vragen over verduurzamen? Dan kan je dus direct terecht bij deze experts.

Aan de slag met een energiecoach

Heb je extra hulp nodig bij het verduurzamen van je woning? Dan kun je direct een afspraak maken met een energiecoach. Dit kan tijdens de kennisavond, maar ook via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiecoaches. De energiecoach komt dan bij je langs en maakt een scan van je woning. Hiermee zie je wat de isolatiemogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Maar ook welke subsidies er zijn en wat de besparing is op de energiekosten.

Meer informatie en aanmelden

De Kennisavond vindt plaats op maandag 13 mei in Bibliotheek ‘s-Gravenzande en start om 19:30. Meld je van tevoren aan en geef hierbij aan bij welke twee thematafels je wilt aanschuiven. Je hebt de keuze uit dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, beglazing en zonnepanelen of andere installaties.

Kijk voor meer informatie en om je aan te melden op www.westlandwoontduurzaam.nl/agenda.