Alle brieven isolatiesubsidie verzonden

Woningeigenaren in Westland kunnen subsidie aanvragen voor het nemen van isolerende maatregelen aan hun woning. Je kunt subsidie krijgen als je woning energielabel D, E, F of G en een WOZ-waarde onder de € 429.300 heeft. De gemeente weet ongeveer welke woningen aan de voorwaarden voldoen. De bewoners van die woningen hebben een brief gekregen met een woningcode om de subsidie aan te vragen. Al deze brieven zijn inmiddels verzonden.

Heb je geen brief ontvangen, maar denk je wel aan de voorwaarden te voldoen? Meld dit dan bij westlandwoontduurzaam@gemeentewestland.nl. Geef in deze mail het volgende aan: je naam, adres en welke delen van de woning niet geïsoleerd zijn. Als je in de doelgroep valt, ontvang je alsnog een brief met een woningcode.

Twee keer subsidie voor dezelfde maatregel

Val jij binnen de doelgroep en heb of ga je maatregelen uitvoeren die in aanmerking komen voor de subsidie? Weet dan dat je voor dezelfde maatregel twee keer subsidie kunt krijgen. Vraag dus naast de gemeentelijke subsidie, ook de ISDE-subsidie van de Rijksoverheid aan. Zo vallen de uiteindelijke kosten voor het verbeteren van je woning nog lager uit. 

Op deze pagina lees je meer.