Kennisavond Isolatie & Inspiratie

De verwarming gaat binnenkort weer omhoog. De rekening dan ook. Hoe je dat kan voorkomen? Dat leren de Westlandse energiecoaches jou tijdens de Kennisavond Isolatie & Inspiratie op maandag 23 september om 19:30 in Bibliotheek Monster. Een avond vol ideeën en praktische tips om je huis te veranderen in een comfortabele en energiezuinige woning.

Ideeën en tips van de Westlandse Energiecoaches

De avond staat in het teken van het verduurzamen van je eigen woning. Naast een algemene presentatie over isoleren, zijn er ook verschillende thematafels. Hier krijg je informatie van de Westlandse Energiecoaches over bijvoorbeeld dak-, vloer-, gevel- en glasisolatie. En zij vertellen over de voordelen van zonnepanelen en ventilatie. Heb je vragen over verduurzamen? Dan kan je dus direct terecht bij deze experts.

Aan de slag met een energiecoach

Heb je extra hulp nodig bij het verduurzamen van je woning? Dan kun je direct een afspraak maken met een energiecoach. Dit kan tijdens de kennisavond, maar ook via www.westlandwoontduurzaam.nl/energiecoaches. De energiecoach komt dan bij je langs en maakt een scan van je woning. Hiermee zie je wat de isolatiemogelijkheden en bijbehorende kosten zijn. Maar ook welke subsidies er zijn en wat de besparing is op de energiekosten.

Meer informatie en aanmelden

De Kennisavond vindt plaats op maandag 23 september in Bibliotheek Monster en start om 19:30. Meld je van tevoren aan via de Bibliotheek en geef hierbij aan bij welke twee thematafels je wilt aanschuiven. Je hebt de keuze uit dakisolatie, vloerisolatie, gevelisolatie, beglazing en zonnepanelen of andere installaties.

Aanmelden