Leer alles over bijen

Imker bij Intratuin op zaterdag 25 mei 

Ontdek de fascinerende wereld van bijen met een interactieve workshop van een imker. Op zaterdag 25 mei tussen 12 en 15 uur ben je welkom bij Intratuin 's Gravenzande voor een unieke ervaring die zowel leerzaam als leuk is voor het hele gezin.

Leer alles over het belang van bijen voor onze ecosystemen en ontdek hoe je zelf bijen kunt helpen in je eigen tuin. Een ervaren imker staat klaar om zijn kennis te delen over het houden van bijen, het belang van bestuiving en hoe je meer bijen naar je tuin kunt lokken.

Voor het hele gezin

Speciaal voor de jonge natuurliefhebbers organiseren we leuke activiteiten en interactieve sessies, zodat kinderen op een speelse manier kunnen leren over deze belangrijke insecten. Van het bekijken van bijenhotels tot het proeven van heerlijke honing, er valt voor elk kind iets te beleven!

Mis deze unieke kans niet om meer te leren over bijen en hun essentiële rol in ons ecosysteem. Kom langs op zaterdag 25 mei tussen 12 en 15 uur bij Intratuin 's-Gravenzande en laat je inspireren door de wonderen van de natuur!

Groen klimaatplein

Deze actie is onderdeel van het Groen Klimaatplein. Er zijn 3 klimaatpleinen te bezoeken: Intratuin 's Gravenzande, De Carlton in 's Gravenzande en Boers in Maasdijk, bieden inspiratie voor een groene voor-, achtertuin, patio of balkon. 

Meer informatie over de Groene Klimaatpleinen